Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ψυχρολουσία στο 90’+4’!

Η Επισκοπή άλωσε (2-1) και τον Πύργο με γκολ του Γκονζάλες στις καθυστερήσεις!

Με… συνταγή Πάτρας ήθελε να παραταχθεί στον Πύργο η Επισκοπή και τα κατάφερε να γίνει η πρώτη ομάδα που άλωσε την έδρα του Πανηλειακού! Οι γηπεδούχοι έχαναν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, φωνάζουν για τη φάση του 17’, όπου υποστηρίζουν ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή σε προσπάθεια του Σταματή, όμως είδαν και πάλι να λειτουργεί σε βάρος τους ο νόμος του ποδοσφαίρου!

Αν και στο 18’ ο Μπιτάνγκ είχε σουτ στο δοκάρι, η Επισκοπή πήρε το προβάδισμα στο 66’ με τον Σουμπασάκη έπειτα από ασίστ του Γκονζάλες. Οι «ερυθρόλευκοι» έφεραν το ματς στα ίσα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Κοτσώνη, αλλά στο 90’+4’ ο Αργεντινός μέσος με ατομική προσπάθεια διαμόρφωσε το 2-1 και έβαλε σε μεγάλες περιπέτειες τον Πανηλειακό, με το μέλλον του Πέτρου Δημητρίου να είναι εξαιρετικά αβέβαιο!

H ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Πίτκας, Σαραμαντάς, Λιόσης (75' Μπράβος), Λίτσος, Κοτσώνης, Χαλούλος (46' Αποστολόπουλος), Πίλια (58' Μίλιεβιτς), Μπιτάνγκ, Νάστος, Κωνσταντινίδης, Σταματής.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Κώστας Ανυφαντάκης): Καλογεράκης, Βουρβαχάκης, Μανουσάκης, Βιδάλης, Σπαθάρας, Δελήμπασης, Γκονζάλες, Σεληνιωτάκης, Σουμπασάκης (90' Λιονάκης), Βελονάκης (58' Πουλάκης), Μαρτσάκης (86' Κονονένκο).
Διαιτητής: Μπλούνας (Φθιώτιδας)

Last modified onΚυριακή, 15 Δεκέμβριος 2013 16:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep